Rannikkorastien ratamestarikoulutus ma 22.4.

Rannikkorastien ratamestarikoulutus pidetään KyAMKin tiloissa Metsolassa maanantaina 22.4. klo 18 alkaen. Kerrataan Rannikkorastien ratamestariohjeet, käytännöt ja aikataulut, sekä katsotaan lyhyesti ratojen suunnittelu OCADillä. Katsotaan myös käytännön esimerkein joitakin onnistuneita ratoja tai rastivälejä ja sekä myös asioita joita tulisi ratasuunnittelussa välttää. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Rannikkorastien ratamestarit ja muut asiasta kiinnostuneet. Ennakkoilmoittautumisia toivotaan Salosen Kaukolle, p. 040 587 6402. Jos tarvitset paperikartan, kartan OCAD-muodossa, OCADin tai muuta materiaalia ratasuunnittelun tueksi, kerro toiveesi ilmoittautuessasi. Pyritään jakamaan materiaalit tilaisuuden yhteydessä, niin ratamestarit pääsevät heti työhön.

Tervetuloa!

Posted in Yleiset.