KyS:llä hieno ilta Kaakon alueen nuorten mestaruuskilpailuissa

KyS:n nuoret kahmivat peräti viisi Kaakon alueen nuorten mestaruutta keskiviikkona Kouvolan Utissa järjestetyissä ANRC-kilpailuissa. Mestaruuksien määrä olikin toiseksi suurin heti isäntäseura Kouvolan Suunnistajien jälkeen. Korkeimmalle pallille KyS:stä nousivat Antti Pasi (H14), Evert Gango (H10RR), Matias Kavakko (H9RR), Onni Vepsäläinen (H8RR) ja Venla Kääriä (D14). Hyvää menestystä täydensivät vielä kolme hopeasijaa, eli Daniel Koivisto (H14), Akseli Virtanen (H12TR) ja Aino Väyrynen (D18).

Seuraava Kymenlaakson Rasticupin osakilpailu suunnistetaan yhdessä Etelä-Karjalan alueen kanssa 18.6.2013 Luumäellä. Ilmoittautuminen kisaan on avattu IRMAssa. Lähdetään sinne isolla viininpunaisella joukolla!

ANRC:n tulokset ja väliajat löytyvät kisasivulta.

Posted in Kilpailut.