Kuvia Rasticupin päätöstilaisuudesta lisätty kuvagalleriaan

 

Kymenlaakson Rasticupin päätöskilpailusta 21.8.2013 Haminan Myllykylästä löytyy nyt kuvia KyS:n kuvagalleriassa. Liikkeellä ovat olleet paparazzit Jussi Virtanen ja Jyrki Metsola.

Tänä vuonna Rasticupissa yksi ilahduttava asia oli KyS:n 18-sarjalaisten aktiivinen osallistuminen kisoihin. Kuvan Aino Väyrynen osallistui kaikkiin viiteen osakilpailuun ja nappasi selvän voiton kokonaiskilpailussa. Samalla Aino jätti jäähyväiset vuosien ”Rasticup-uralleen”. Upeaa kisareportterin mielestä oli myös Rikan veljesten Samin ja Antin ahkera osallistuminen Rasticupin kisoihin. Veljesten kesken oli selvästi aistittavissa veljellistä kisailua ja mukavan rentoa meininkiä. Kiitos Aino, Sami ja Antti, asenteenne Rasticupin osalta oli kohdallaan!

Kilpailun kuvasatoa löydät siis kuvagalleriasta.

Nyt galleriassa myös Mikko Kiisken ottamia kuvia.

Posted in Kilpailut.