alt

Kuopio-Jukola 14.-15.6.2014

alt
Ilmoittautuminen Kymin Suunnistajien joukkueisiin Kuopio-Jukolaan on jo käynnissä keskustelupalstalla! Juoksuhalunsa voi ilmaista myös suoraan Währnin Hannulle sähköpostitse tai puhelimitse (hannu.wahrn@kymp.net, 044-2233287). Ilmoittauduthan 29.1. mennessä, jos tiedät olevasi mukana näissä karkeloissa (näin säästämme seuran rahoja halvempien joukkuemaksujen myötä). Be there or be square!

Hannulle voi ilmoittautua myös Jukola-bussiin. Bussipaikkoja on 50-54 ja nopeat syövät hitaat, eli kannattaa hoitaa myös bussikyytiin ilmoittautuminen ajoissa!

Lisäys (Jyrki Metsola):

Ja jos sinulla ei ole keskustelufoorumiin tunnuksia, niin laita minulle sähköpostilla (jyrki.metsola@cads.fi) viestiä, että sellaisen haluat (ja toiveesi salasanaksi), niin lisään sinut foorumin käyttäjäksi!

Posted in Yleiset.