Antti Pasi suomenmestariksi, Aino pronssille!

   

KyS:n nuorten hyvä SM-menestys sai jatkoa tänään Jyväskylän Muuratsalossa suunnistetuissa pitkien matkojen SM-kisoissa. Lupaavia otteita jo pitkään osoittanut Antti Pasi lunasti odotukset ja voitti H15-sarjan mestaruuden runsaan minuutin marginaalilla. Antti siirtyi kisan johtoon jonkin verran kisan puolenvälin jälkeen eikä siitä sen jälkeen luopunut. Hienoa päivää täydensi jo kolmannen SM-mitalinsa ottanut Aino Väyrynen, joka suunnisti tänään hienosti pronssille D20-sarjassa. Näin KyS:n nuorten tämän kauden SM-mitalisaldo nousi jo neljään ja edessähän ovat vielä sprintti-, viesti, erikoispitkä- ja yömestaruuskilpailut, joten lienee odotettua, että tämä ei jää vielä tähän:)

SM-kisoihin osallistui kaikkiaan kymmenen KyS:n nuorta, joista yhdeksän selvisi lauantain karsinnoista finaaleihin. Antin ja Ainon takana lähimmäksi plakettisijoja pääsivät Roosa Metsola D17-sarjan 12. sijallaan ja Daniel Koivisto H15-sarjan 16. sijallaan.

Onnittelut mitalisteille ja heidän taustajoukoilleen!

Posted in Kilpailut.