Rannikkorastit 2015 – Toimitsijarekrytointi

Rannikkorastit-kausi lähestyy hyvää vauhtia. Rannikkorastit-jaosto on rakentanut kaudelle 2015 kalenterin, joka sisältää 27 tapahtumaa, joista neljän osalta ratamestaritoiminnot hoitaa EKSu. Maaliskuun alkukuukauden aikana on tarkoitus saada kaikki tapahtumat ”miehitettyä” niin, että kuhunkin tapahtumaan on määritelty ratamestari, tapahtumajärjestäjä ja tuloslaskija. Tarvitsemme vähintään yhtä paljon toimitsijoita (ratamestareita, tuloslaskijoita ja tapahtumajärjestäjiä) kuin viime vuonna. Uudetkin ovat lämpimästi tervetulleita!

Tehtäville on olemassa selkeät ja ajan tasalla olevat ohjeet. Lisäksi opastusta ja koulutusta järjestetään tarvittaessa.

Miten voit ilmoittautua Rannikkorastit-tehtäviin?
1) Voit syöttää tietosi suoraan haluttuun tapahtumaan Rannikkorastien kalenterisuunnitelmaan, joka löytyy Internetistä osoitteesta: http://goo.gl/CSmpZo
Ohje: Syötä tiedot suoraan halutun tapahtuman Ratamestari/Tuloslaskentavastaava/Tapahtumajärjestäjä -kenttään. Muutos tallentuu välittömästi taulukkoon, eli erillistä tallennusta ei ole.
2) Voit ilmoittautua myös sähköpostitse minulle (petersvahn(at)outlook.com), niin päivitän kalenteriin tietosi.

Rannikkorastit on KyS:n hieno ja laadukas kuntosuunnistustuote, tehdään siitä jälleen yhdessä maineensa arvoinen tapahtumakokonaisuus!

Kiitos jo etukäteen kaikille ilmoittautuneille!

t. Peter Svahn, Rannikkorastit-jaoston vetäjä

Posted in Yleiset.