20150605 5d 8669 web

Leimausleiriviesti

Leimausleiri Tanhuvaarassa päätyi tänään leiriviestiin, johon osallistui 203 joukkuetta. Kymin suunnistajat saivat kilpailuun liikkeelle neljä loistavaa joukkuetta. Koko kilpailussa Kymin suunnistajat 1 ylsi hienosti toiseksi jääden pari minuuttia Hiidenkiertäjille.

Joukkueen aloittaja Akseli Virtanen suunnisti loistavasti tullen vaihtoon aivan kärjen tuntumassa. Toiselle osuudelle säntäsivät Onni Vepsäläinen, Ilari Nokka ja Evert Gango. Onni tuli heistä ensimmäisenä vaihtoon ja lähetti Väinö Kotron ankkuriosuudelle kärkiletkan mukana. Osuuden alkuvaiheessa Väinö onnistui nousemaan hetkeksi jopa kilpailun kärkeen, mutta pidempi hajonta sekä leirin rasitus painoivat sen verran Väinön jaloissa, että Hiidenkiertäjien ankkuri karkasi voittoon. Kymin suunnistajien muut joukkueet selvisivät myös hienosti urakasta. Muiden Kymin suunnistajien joukkueiden sijoitukset olivat 61, 127, 130.

Onnittelut kaikille kisailijoille hienosta menestyksestä.

20150605 5d 8669 web

Posted in Tapahtumat.