Tuomas Kotro jälleen lähellä mitalia Turkin EM-kilpailuissa

Tuomas Kotro oli tänään lähellä EM-pronssia ankkuroidessaan Suomen joukkueen 4. Voiton vei Norja ennen Venäjää ja Ruotsia. Suomi taisteli raivokkaasti mitalista. Avausosuuden jälkeen Suomi oli 3., mutta toisella osuudella Jyri Uusitalo jäi hieman kärjestä ja Tuomas pääsi ankkuriosuudelle 5. Hän nosti hienosti Suomen joukkueen 4. kaventaen eroa puolisen minuuttia. Tässä vaiheessa kärki oli kuitenkin karannut jo hieman liian kauas. Tuomaksen kommentit tämän päivän kisasta: ”Tänään sai kyllä taas nautintoa tuosta ankkuripätkän jännityksestä. Hyvä kutina on, että tämä on ponnahduslauta lopputalvelle💪 Paljon on kiinni vain itseluottamuksesta, että malttaa toteuttaa puhtaita rastivälejä.”

Sunnuntain pitkällä matkalla Tuomas oli 15. jääden voittajasta Norjan Lars Moholdtista vajaat 9 minuuttia.

Ensi viikonloppuna Lappeenrannassa ratkotaan hiihtosuunnistuksen Suomen mestaruudet keskimatkalla ja viesteissä. Kyssi seuraa kisoja mielenkiinnolla.

Posted in Yleinen.