Seuravaatteiden sovitus 16.2. ja tilaus 26.2. mennessä

Hyvä Jäsen,

On aika tilata kesän seura-asut.

Sopimuskautemme päättymisen ja aikaisempien hankaluuksien vuoksi, olemme yhdessä johtokunnan kanssa päätyneet vaihtamaan seura-asujen toimittajaa. Olemme tehneet uuden sopimuksen Nomade Collection Oy:n kanssa Noname vaatteista vuosille 2023-2025. Yritys on kotimainen ja Noname tuotteet tuotetaan EU:ssa.

Seuran väreissä on tilattavissa yläosat: juoksutakki, liivi, suunnistuspaita lyhyt- ja pitkähihaisena, valkea reikäpaita ja sprinttipaita. Mustana on tilattavissa juoksuhousuja, suunnistushousuja ja trikoita eri pituisina, sekä suunnistussukkia.

Entiseen tapaan, tilaus on helppoa verkkokaupasta. Tilausikkuna on jo auki ja sulkeutuu 26.2. klo23.59. Asujen toimitus on 9.5.2023 mennessä. Tilaukset toimitetaan aiemmasta poiketen yhteen osoitteeseen, asuvastaava Annalle. Tuotteiden jako tapahtuu pääasiassa Rannikkorasteilla, sekä erikseen sovittaessa Annan kanssa. 

Tilaukset osoitteesta https://clubshop.nonamesport.com/fi/ Luo oma tili, ellet ole jo asiakas. Alla tarkemmat ohjeet ja koodi.

Vaatteiden sovitustilaisuus pidetään torstaina 16.2.2023 klo 17-19 “Jukolatoimistolla”, Juhani Haavisto Oy:n tiloissa, Kotolahdentie 3, 48310 Kotka. 

Jos sovituksen ajankohdasta, tilauksesta tai toimituksesta on jotain kysyttävää, ota yhteyttä Anna Seppään p.0443512006

Tervetuloa sovittamaan.

 

Ohjeet Clubshoppiin:

Klikkaa osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

  1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt, jonkun muun seuran osalta.  Muuten jo aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimivat.  
  2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seurakoodimme on: 00371KYSU
  3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa.
  4. Siinä ylhäällä skrollaa alaspäin niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun.
  5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
  6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
  7. Seuran tuotteet ovat valmiina  huhtikuun-toukokuun vaihteessa ja toimitettuna seuralle, jossa jako seuralaisille tapahtuu.
Posted in Yleinen.