Kesän seuravaatetilaus 8.2.2024 mennessä

Aurinkoista kevättä jäsenet!

On taas aika tilata kesän suunnistusvaatteet.

KyS ensi kesän seura-asujen tilaaminen tapahtuu edelleen noname clubshop palvelulla. Toimintamalli yksinkertaistaa laskutusta ja tilausten keräämistä ja vapauttaa ydinhenkilöiden aikaa seuran muihin ydintoimintoihin. Huomiokaa tilausikkuna, joka on auki vajaa pari viikkoa!

 

Seurapainatuksin on tarjolla yläosia. Housut ovat mustia. Painatetuissa tuotteissa minimi painatusmäärä on 5kpl.

Uutena kaupasta löytyy reppu ja lasit. Lasien mukana tulee kova ja pehmeäkuorinen kotelo sekä puhdistusliina.

Oleellista:

 

  1. Kauppa sulkeutuu TO 8.2.2024 klo 23.59
  2. Seuramme koodi on: 00371KYSU

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt, jonkun muun seuran osalta.  Muuten jo aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimivat.
2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seurakoodimme on:00371KYSU
3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
4. Siinä ylhäällä skrollaa alaspäin niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun.
5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
7. Seuran tuotteet ovat valmiina  huhtikuun puoliväliin suunnistuskauden lähtiessä liikkeelle ja toimitettuna seuralle, jossa jako seuralaisille tapahtuu.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa asuvastaava anna.seppa(at)hotmail.fi tai yhteistyökumppanin puolelta  kari.arponen(at)nonamesport.com.

Omien nettiyhteyksien toimivuus kannattaa toki testata ennen viimeistä hetkeä, niin tarvittaessa ehdimme vielä jotain tehdä asialle ennen kaupan sulkeutumista.

Posted in Yleinen.