Kymin Suunnistajien kumppaneiden tarjoamat jäsenedut vuonna 2024

Osana Kymin Suunnistajien jäsenyyttä pääset nauttimaan seuramme yhteistyökumppaneiden tarjoamista jäseneduista.

Vuonna 2024 jäsenetuja tarjoavat Kuntokeskus Huuma ja Kotkan Sportpiste.

Monipuolista kuntoilua Hyvinvointikeskus Huumassa

Kymin Suunnistajien jäsenenä saat 10 kerran kortin Hyvinvointikeskus Huumalle erikoishintaan 60 € (normaali hinta 99,90 €). Kortti on voimassa 4 kk.

Yhteen käyntikertaan voit sisällyttää sekä kuntosaliharjoittelun että ryhmäliikuntatunnin tai vaikkapa useamman ryhmäliikuntatunnin. Eli yhdellä käynnillä voit viettää Huumalla vaikka koko päivän!

Treenaamaan pääset joka päivä klo 04.00-24:00 välisenä aikana.

Huikeaa jäsenetua pääset hyödyntämään lunastamalla itsellesi tägin tulemalla Huumalle asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa (katso https://clubhuuma.fi/yhteystiedot/#huuma) tai sovi muu aika Hamströmin Heidin kanssa (heidi.hamstrom@clubhuuma.fi). Heidihän on tuttu myös KyS:stä toimien tällä hetkellä Seuratoimintajaoston viestintävastaavana.

https://clubhuuma.fi/

Kotkan Sportpisteestä välineet liikuntaan jäsenalennuksella

Kotkan Sportpiste tarjoaa KyS:n jäsenille 15 % alennuksen normaalihintaisista vaatteista ja jalkineista.

Tarkoituksena on myös laajentaa yhteistyötä, kuten mm. järjestää Sportpisteessä KyS:n jäsenille erilaisia varusteiltoja, kuten esimerkiksi kenkä- ja vaate-esittelyjä, suksiesittelyjä ja voideiltoja. Myös yhteistilaukset, esimerkiksi suksien suhteen ovat mahdollisia. Yhteistyötä on tarkoitus kehittää jäsenten tarpeita kuunnellen.

Sportpisteen löydät Karhulasta Tikankadulta.

https://www.sportpiste.fi