Kymin Suunnistajat. Mikä me olemme?

Etelä-kymenlaaksolainen suunnistuksen erikoisseura

Kymin Suunnistajat on Kotka-Pyhtää -alueella toimiva suunnistuksen erikoisseura, joka on jakanut suunnistuksen ilosanomaa jo vuodesta 1953. Meidät tunnetaan erityisesti vahvasta nuorisotoiminnasta, laadukkaista Rannikkorastit-kuntosuunnistuksista ja monipuolisesta aikuisten harrastesuunnistustoiminnasta. 

Tavoitteellista toimintaa nuorten ja aikuisten keskuudessa

Seuramme visio on olla avoin, yhteisöllinen ja vahva nuorten kilpasuunnistuksen sekä kaikenikäisten harrastesuunnistuksen seura, jonka toiminnan korkea laatu näkyy myös Rannikkorastit-kuntosuunnistuksissa ja kilpailujen järjestämisessä. Toimintamme on tavoitteellista ja yhtenä tavoitteistamme onkin olla Kymenlaakson johtava nuorisosuunnistusseura.

Seuran strategia

Seuralehti Kyssiläinen kertoo, mitä tapahtuu ja on tapahtunut

Kahdesti vuodessa ilmestyy Kyssiläinen-jäsenlehtemme, johon kokoamme niin menneen kauden kiintoisimmat tapahtumat kuin tietoa tulevasta.

Kyssiläinen-arkistosta voit palata vuosien taakse!

Kutsumme kaikki jäsenet mukaan seuratoimintaan

Aktiivisessa seurassamme toimii iloinen joukko seuramme jäseniä. Kutsumme kaikki jäsenet mukaan seuratoimintaan sinulle sopivalla tavalla ja laajuudella. Seurassa on tarjolla on monipuolisia tehtäviä mm. viestinnässä, nuorten ja lasten opastuksessa, kahvilan pidossa, kisa- ja rannikkorastijärjestelyissä ja ratamestaroinnissa. Seura on me ja seuramme toiminta syntyy meidän jokaisen yhteisestä tekemisestä! 

Ilmoittaudu mukaan seuratoimintaan

Muuta hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa Kymin Suunnistajista

Seuran säännöt

Kuvagalleria