Kymin Suunnistajat tunnetaan vahvana nuorisosuunnistusseurana. Strategiamme mukaisesti panostamme vahvasti nuorten kilpa- ja harrastesuunnistukseen. Kymin Suunnistajissa 14-20 -vuotiaat suunnistajat toimivat Nuorten ryhmässä.

Kymin Suunnistajat tunnetaan vahvana nuorisosuunnistusseurana. Panostuksemme nuorten kilpa- ja harrastesuunnistukseen on yksi strategiamme kulmakivistä. Vuonna 2022 Suomen Suunnistusvalmentajat ry palkitsi Kymin Suunnistajat Vuoden kasvattajaseurana.

Fysiikka- ja taitoharjoituksia läpi vuoden

Nuorten ryhmälle seura tarjoaa fysiikka- ja taitoharjoituksia läpi vuoden, jotta heillä on mahdollisuus kehittyä kohti asettamiaan tavoitteita. 

Näin pääset mukaan Nuorten ryhmään

Nuorten ryhmään ilmoittaudutaan vuosittain. Vuosittaiseen kausimaksuun sisältyvät harjoitukset ja kilpailumaksut maksuperiaatteiden mukaisesti. Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu Suomisportissa.

Kilpailut ovat yksi suunnistuksen suola!

Nuorten ryhmän keskeisenä tavoitteena on aktiivinen osallistuminen kilpailuihin, niin henkilökohtaisiin kuin myös erilaisiin viestikilpailuihin. Lajivalikoimassa on sekä suunnistus että hiihtosuunnistus.

Tule mukaan!

Lisätietoja saat ryhmän vetäjältä:

Antti Väyrynen

Sähköposti: anttivay@gmail.com

Puhelin: 040-7171899