MM Kotkamillsin arvot ja suunnistus kohtaavat

MM Kotkamills on metsäteollisuusalan yritys, jonka toiminnassa korostuvat vastuullisuus ja eettisyys.  Toimintamme vaikuttaa laajaan joukkoon ihmisiä ja yhteisöjä ympäri maailman, ja siksi olemme sitoutuneet ylläpitämään vastuullista ja turvallista työympäristöä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksemme tärkein voimavara. Tähtäämme huippusuorituksiin kaikessa mitä teemme – pitäen myös turvallisuuden etusijalla. Haluamme olla luotettava ja kiinnostava työnantaja, jolla on sitoutuneet ja motivoituneet työntekijät. Kannustamme henkilökuntaa liikkumaan vapaa-aikanaan, ja Kymin Suunnistajat yhteistyökumppaninamme mahdollistaa oivallisen mahdollisuuden liikuntaan ja ulkoiluun metsämaastoissa. Liikunnan ohella suunnistus tarjoaa aivoille tasapainottavaa harjoitusta raittiissa ulkoilmassa arkisen aherruksen vastapainoksi.

Kymin Suunnistajat mukana perhepäivätapahtumassa

Kymin Suunnistajat on aktiivisesti osallistunut yrityksen henkilökunnan perhepäivätapahtumaan suunnistuspisteellä, jossa lapsilla on ollut mahdollisuus tutustua lajiin matalalla kynnyksellä.

MM Group

MM Group -konserni on maailmanlaajuinen kuluttajapakkausten markkinajohtaja. Konserni tarjoaa kartonkia ja taivekartonkipakkauksia sekä houkuttelevan valikoiman voimapapereita, päällystämättömiä hienopapereita, tuotelehtisiä ja etikettejä. MM Group edistää kestävää kehitystä innovatiivisilla, kierrätettävillä pakkaus- ja paperituotteilla.

MM Kotkamillsin tehtaalla Kotkassa valmistetaan innovatiivisia, uusiutuvasta luonnonvarasta, puusta, kehitettyjä tuotteita. Vastuullisesti valmistettuja tuotteita ovat elintarvikekäyttöön soveltuvat ALASKA® -kuluttajapakkauskartongit ja korkealaatuinen ABSORBEX®-erikoislaminaattipaperi.