Kaakon rastittomat

Mikä on Kaakon rastittomat?

Kaakon rastittomat on Kymin Suunnistajien järjestämä omatoimisuunnisus nyt, kun varsinaisia Rannikkorasteja ei voida koronaepidemiatilanteen takia järjestää.

Kuntorastit ja karttojen jakaminen on toteutettu UsynligO-sovelluksella, joka on ensimmäisten testien osalta täyttänyt tehtävänsä hienosti. Sovelluksen avulla voit ladata itsellesi suunnistuskartan sekä hoitaa halutessasi myös suoritukseen liittyvän ajanoton. Seuraavan linkin takaa löydät ohjeet sovelluksen asentamiseen ja käyttöön. Sovellus löytyy sekä iPhone että Android -puhelimille.

https://docs.google.com/document/d/1nrftPd4Ovnw60pklYNfH21K6iWATv-18xU0ZSSICg44/export?format=pdf

Sovelluksen ladattuasi se näyttää sinulle automaattisesti lähellä olevat radat ja voit katsoa karttaa puhelimelta tai tulostaa sen paperille. Tulostimen puuttuessa ota yhteyttä Kopioklubin Mika Kilpiseen.

Kukin tapahtuma on aktiivisena noin kahden viikon ajan, jonka jälkeen tulokset julkaistaan. Tapahtuman päättymisen jälkeen radat tullaan poistamaan sovelluksesta maaston rauhoittamisen takia.

Turvallisuus

Tämän järjestelyn tarkoitus THL ohjeiden mukaisesti välttää ylimääräisiä sosiaalisia kontakteja, joten muista riittävä etäisyys kanssa ulkoilijoihin. Reitinvalinnoista voi keskustella suorituksen jälkeen soittamalla kaverille tai vaikkapa sosiaalisessa mediassa.

Maksaminen

5 EUR kuntsarimaksun voit suorittaa sähköisesti Rastilippu-palvelussa, tilisiirtona Kymin Suunnistajien tilille FI77 5172 0220 0249 22 viitteellä 2203 20201 tai käyttämästäsi liikuntapalvelusovelluksesta Rannikkorastit-toimipaikalle. Tapahtumien tilapäisen luonteen takia sarjalippuja ei ole myynnissä. Maksu on tapahtumakohtainen, eli voit juosta saman tapahtuman A ja B radat vaikka peräkkäisinä päivinä samaan hintaan.

Jos maksuihin liittyen on kysyttävää, voit olla yhteydessä Kuntosuunnistus-tiimiin.

Tulokset

Tulokset ja mahdollinen reittihärveli julkaistaan osoitteessa http://www.rannikkorastit.fi/tuloksia/

Tulevat tapahtumat

  • Karhuvuori 10. – 23.4.
  • Peippola 10. – 23.4.
  • Aittakorpi 21.4. – 2.5.
  • Santalahti 30.4. – 15.5.
  • Luovi 5.5. – 22.5.
  • Jumalniemi
  • Huutjärvi

Linkit julkaistuihin tapahtumiin

Yhteystiedot

Tahtumat ja järjestelyt – Antti Seppä, 050 545 5021, antti.seppa at hotmail.fi
Maksut ja sovellus – Mikko Kiiski, 0500 655 071, mikko.kiiski at iki.fi
Radat ja kartat – Mika Kilpinen, 040 481 4291, mika.kilpinen at kopioklubi.fi