Nuorten harjoitus 31.5. lisäohjeita

HUOM!

Samaan aikaan harjoituksemme kanssa järjestetään Puistolan urheilukentällä lasten ja nuorten maastojuoksu-Cupin osakilpailu. Huomioikaa tämä paikalle saapuessamme, toimintamme ei saa häiritä maastojuoksutapahtuman läpivientiä. Varautukaa myös siihen että pysäköintitilaa voi joutua etsimään hieman kauempaa Meripuiston suunnasta. Avoimella mielellä siis tänään liikkeelle, varaudu muutoksiin ja sopu sijaa antaa! Ja itseasiassa kaupunkisprintin kuvaan kuuluuvatkin kilpailualueella vellovat yleisömassat joiden ei pidä antaa häiritä, ja toisaalta joita ei pidä häiritä. Ihan hyvä lisämauste harjoitukseen siis tämä paikalle runsaslukuisena suuntaava urheileva nuoriso tukijoukkoineen!

Päivitys klo 16.30:

Lähtö ja maalijärjestelyitä voidaan joutua hieman ”soveltamaan”. Tarkemmat ohjeet annetaan paikan päällä.

Posted in Yleinen.