Korttelisuunnistus 28.3.

Korttelirastit torstaina 28.3.2013 klo 17 alkaen Aittakorven koululta: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?x=492831&y=6706394&srs=EPSG:3067&text=Korttelirastit+28.3.&scale=8000&action=link&mode=&lang

Ratapituudet ovat n. 5,7 km, n. 4,4 km ja n. 2,4 km.

Korttelirastiperiaatteen mukaisesti rastipisteet ovat helppoja ja reitinvalinta on pääosassa. Vaikka pyörätiet alkavatkin olla pääosin sulia, ovat ne kuitenkin paikoin hyvinkin liukkaita. Myös pikkupolut ovat jäisiä, joten paikka paikoin varovainen eteneminen on paikallaan. Kenkäsuositus: Nastalenkkari tai nastoitettu suunnistuskenkä. Nastoittamattomilla lenkkareilla kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta! Myös liikennettä on varottava.

Rastipisteet on merkattu keltapunaisella nauhalla. Seuran jäsenille harjoitus on ilmainen, muilta karttamaksu on 2 euroa.

Terveisin ratamestari Kimmo Laine

Posted in Yleiset.