Näin pääset käyttämään KyS:n keskustelufoorumia

KyS:n keskustelufoorumi on yksi keskeinen tiedonvälityskanava seuramme toiminnasta. Hyvä esimerkki sen käytöstä on vaikkapa Jukolan Viesti. Keskustelufoorumissa kerrotaan ajankohtaista tietoa kilpailusta ja sieltä käsin voi KyS:n joukkueisiin ilmoittautua ja seurata ilmoittautumistilannetta.

Koska keskustelufoorumiin yrittää päivittäin kirjautua kymmenet epäasialliset käyttäjät (”robotit”), ei normaali uuden foorumikäyttäjän kirjautumiskäytäntö ole käytössä, vaan toimimme nyt ja jatkossa seuraavasti.

Eli jos et ole vielä KyS:n keskustelufoorumin käyttäjä, toimi seuraavasti:

 – lähetä sähköposti keskustelufoorumin ylläpitäjälle Jyrki Metsolalle (jyrki.metsola@cads.fi)

– Ilmoita sähköpostissa tuleva käyttäjätunnuksesi (muotoa etunimi_sukunimi, esim. jyrki_metsola) ja haluamasi salasana (vähintään 6 merkkiä). Salasanaa voit muuttaa myöhemmin foorumissa, jos niin haluat.

– Tämän jälkeen lisään sinut foorumin käyttäjäksi ja laitan siitä vahvistuksen paluusähköpostina.

– Tämän jälkeen voit kirjautua foorumiin kyseisellä tunnuksella ja salasanalla.

 

 

 

 

Posted in Seuratiedot.