Tarkempaa tietoa Luumäen Rasticupin linja-autokyydistä

Tiistaina 18.6.2013 lähdemme siis yhteiskuljetuksella Luumäellä järjestettävään Rasticupin osakilpailuun. Linja-autokyytiin on ilmoittautunut kaikkiaan 37 henkilöä, ilmoittautuneiden listan löydät täältä. Jos et ole listalla mukana, mutta haluat lähteä mukaan yhteiskuljetukseen, ilmoita siitä Jyrki Metsolalle (jyrki.metsola@cads.fi, 0400-427796). Autoon mahtuu vielä 13 henkeä.

Omavastuuosuus linja-autokyydistä on 5 euroa/henkilö. Varaa tasaraha mukaan, kerään maksut autossa ja tilitän ne sitten KyS:lle keskitetysti.

Aikataulu: Linja-auto lähtee Kotkan Prisman parkkipaikalta (oletettavasti sisääntulosta vasemmalle, eli Mussalon suuntaan) kello 15.40. Siitä menemme tarvittaessa Karhulan linja-autoaseman kautta (Ilmoita minulle, jos tulet Karhulasta kyytiin) kohti kisakeskusta. Paluu sitten palkintojenjakojen jälkeen illalla.

HUOM! Jos et ole ilmoittautunut kilpailuun, mutta haluaisit sinne vielä lähteä, onnistuu se jälki-ilmoittautumisella vielä sunnuntaina 16.6. Maksu on kaksinkertainen, josta seuraa maksaa puolet. Jos haluat jälki-ilmoittautua, voit ilmoittaa siitä esim. Jyrkille (jyrki.metsola@cads.fi).

Ei muuta kuin tiistaina nähdään!

Jyrki Metsola
Matkanjohtaja

Posted in Kilpailut.