Aino ja Roosa SM-plaketeille keskimatkalla!

Äänekoskellla tänään järjestetyissä keskimatkan SM-kisoissa KyS:n nuoret pääsivät jälleen pokkaamaan palkintoja. D18-sarjassa pitkän matkan hopeamitalistimme Aino Väyrynen suunnisti jälleen hienosti ja tuloksena oli neljäs sija. Kuvassa ei niin hyvin menneen SM-pitkien loppusuoraa askeltava Roosa Metsola teki tänään hyvän suorituksen ja oli D16-sarjassa kahdeksas. Muita loppukilpailuun selvinneitä KyS:n nuoria olivat ensidebyytin SM-kisoihin ottanut Antti Pasi, joka oli H15-sarjassa sijalla 19. Ikätoverinsa ja samalla Antin tapaan vielä 14-vuotias Daniel Koivisto sijoittui samassa sarjassa sijalle 22. Hyviä otteita karsinnassa osoittanut Lauri Lavikainen ei loppukilpailussa selviytynyt ilman virheitä ja sijoitus 26.

Tällä kertaa kotikoneelta kisoja seurannut kisareportteri sai kuulla Roosalta, että Aino ei ollut tehnyt ihan puhdasta suoritusta. Roosa itse oli suoritukseensa hyvin tyytyväinen, pitkästä aikaa sai lähes puhtaan suorituksen.

Kisaviikonloppu jatkuu huomenna Saarijärvellä suunnistettavilla SM-viesteillä, joissa KyS juoksee kahdessa sarjassa. H16-sarjassa KyS starttaa joukkueella Lauri Lavikainen, Antti Pasi ja Antti Väyrynen. D20-sarjassa KyS suunnistaa joukkueella Aino Väyrynen, Roosa Metsola ja Anni Väyrynen.