D20-joukkue plaketeille SM-viestissä

Saarijärvellä tänään suunnistetuissa SM-viesteissä KyS:n D20-sarjan joukkue sijoittui hienosti kuudenneksi ja samalla plakettisijoille. Joukkueessa suunnistivat Aino Väyrynen, Roosa Metsola ja Anni Väyrynen.

KyS:n kisa lähti mainiosti käyntiin, Ainon vaihtaessa toisena, ainoastaan 27 sekuntia kärjessä vaihtanuttta, nuorten MM-kisoissakin suunnistanutta TVV:n Janina Gustafssonia jäljessä. Toisella osuudella myös Roosa teki hyvän suorituksen, tosin loppuvaiheessa kisaa kävi se ”vanhanaikainen”, eli meni kärkityttöjen kanssa itselleen väärälle rastille. Mutta vaihtoon Roosa tuli kolmantena, minuutin kärjessä vaihtanutta Rastivarsoja perässä. Ankkuriosuudella Anni joutui hieman antamaan periksi koville ankkureille, mutta toi joukkueen hienosti kuudentena maaliin. Näin pitkästä aikaa KyS plaketeilla SM-viesteissä!

Posted in Kilpailut.