kys sm viesti h15 netti 2

Jälleen huikea SM-viikonloppu, kultaa ja hopeaa!

kys sm viesti h15 netti 2

Viikonloppuna suunnistetuissa SM-kisoissa KyS:n nuoret jatkoivat upeasti mitalikannassa. Viikonlopun jälkeen KyS:n nuoret ovat saavuttaneet tällä kaudella jo kuusi SM-mitalia ja edessähän on vielä yö- ja erikoispitkän kisat.

Lauantaina Hollolassa suunnistetuissa SM-sprintin kisoissa Antti Pasi otti jo toisen suomen mestaruuden voittaen H15-sarjan 7 sekunnin erolla Valkeakosken Hakan Aaro Ahoon. Hienoa päivää täydensi samassa sarjassa Daniel Koivisto sijoittuen hienosti viidenneksi ja näin SM-plaketeille!

Sunnuntaina Mäntsälässä suunnistetuissa SM-viesteissä KyS:n H16-sarjan (kuvassa) joukkue Daniel Koivisto, Antti Väyrynen ja Antti Pasi suunnisti SM-hopealle, jääden voittajalle ja kilpailun ennakkosuosikille MS Parmalle vain 2.31. KyS:n pojat tekivät tarkkaa työtä ollen joka vaihdossa kakkosena. Plaketeille ylsivät  D20-sarjan joukkueemme (Roosa Metsola, Venla Kääriä, Aino Väyrynen) sijoittuen kahdeksanneksi.

Ei siis SM-viikonloppua ilman mitaleita:)

Posted in Kilpailut.