alt

Rannikkorastit esillä Sveitsissä

altSveitsin ”Suunnistaja -lehti”, Swiss Orienteering Magazine julkaisi vuoden toisessa numerossaan jutun suomalaisista kuntosuunnistuksista. Artikkelin kirjoittaja, itsekin huippusuunnistaja Thomas Hodel, on vieraillut Rannikkorasteilla pariinkin otteeseen. Thomas on ollut ilmeisen vaikuttunut näkemästään ja Rannikkorastit Honkalassa viime kesältä on näyttävästi artikkelissa esillä. Jutussa kerrotaan suomalaisista kuntosuunnistuksista yleensä sekä analysoidaan Honkalan A-rataa, kärkimenijöiden reitinvalintoja ja Kymenlaaksolaista maastotyyppiä. Rannikkorastien tunnetusti laadukkaat järjestelyt ja suomalaisten ilta-rastien konsepti ovat selvästi miellyttäneet myös sveitsiläsvierastamme. Saksankielinen juttu pdf -muodossa löytyy täältä: http://kyminsuunnistajat.fi/lehdet/SOM-2015-02.pdf

alt

Posted in Yleiset.