KyS:n hiihtosuunnistus vahvistuu – Aapo Viippola siirtyy KySiin

Kymin Suunnistajien hiihtosuunnistusryhmä vahvistuu. Oululainen, 18-vuotias Aapo Viippola edustaa jatkossa KySiä hisussa. Näin Aapo kertoo itsestään ja siirrostaan:

Hei! Olen 18-vuotias hiihtosuunnistaja, suunnistaja ja hiihtäjä Oulusta. Kuulun hiihtosuunnistuksessa nuorten maajoukkueeseen ja olen edustanut Suomea yksissä alle 20-vuotiaiden mm-kisoissa. Parhaita saavutuksiani on suunnistuksen KLL-mestaruus (2015), hiihtosuunnistuksen SM-ep:n voitto (2017) ja suunnistuksen SM-yön voitto (2017). Edustin ennen hiihtosuunnistuksessa Oulun Tarmoa, mutta olen päättänyt tänä vuonna vaihtaa Kymin Suunnistajiin. Kymin Suunnistajat tarjoaa minulle paremmat edellytykset kehittyä urheilijana. Paremman viestijoukkueen avulla voin taistella paremmin viestimestaruuksista sekä saan parempia harjoituksia tulevaisuuden arvokisaviestejä varten.

Kymin Suunnistajat toivottaa Aapon lämpimästi tervetulleeksi seuraamme!

 

 

Posted in Yleinen.