Suunnistusharjoitus tarjolla

Vuoden vaihteen kunniaksi Heinlahdessa olisi tarjolla vaativa keskimatkan suunnistusharkka (3,5 km/ 11 rastia/ mittakaava 1:7500). Lastenkallion / Tonttukallion alueet ovat olleet melko vähän käytössä viime vuosina. Rasteilla on pienet harjoitusrastiliput. Lähdössä, viimeisellä rastilla ja maalissa punavalkoiset krepparit. Radan voit omatoimisesti ladata ja tulostaa täältä: Iivarireeni7500
Jätä autosi Pyhtään uusimman asuinalueen eli Sammalkallion katujen reunaan (esim. Kujasammal). Lähtö on pohjoisen suunnassa heti vanhan seiskatien ylitettyäsi. Jos viime kausi meni suunnistuksellisesti täysin vihkoon niin vaihtoehtoisesti kinkkua voisi sulatella harkiten vaellustyyppisesti ja vaikkapa alueen melko runsaisiin korkeuskäyriin tutustumalla. Rastit ovat metsässä ainakin loppiaisen yli, joten puolen tunnin alitusta voit koittaa toisellakin yrittämällä. Ja vaikka yöllä. Ennusteen mukaan loputkin lumet häviää maastosta taas lähipäivinä. Laitahan palautetta (0400 220082) radan kierrettyäsi. Ilmoittaudu tapahtumaan nimenhuudossa, niin nähdään paljonko on osallistujia. Jos aktiivisuutta riittää niin vähälumisen talven sattuessa tehdään lisää…

Jarmo M

Posted in Yleinen.