Seuravaatteiden tilaus auki 10.9. asti

On aika tilata syksyn ja talven seura-asut!

Kymin suunnistajien talven seura-asujen tilaaminen tapahtuu Noname clubshop palvelulla. Huomioikaa, tilausikkuna on auki vain reilu kaksi (2) viikkoa.

 

Tilattavana:

– Kaksiosainen hiihtopuku sekä kevyt kilpailuasu.

– Hieman paksumpi ja vähän väljemmällä leikkauksella oleva seuraliivi.

-Huppari johon clubshopin kuvasta poiketen tulee rintaan seuran- ja sponsorin (Kotkamills) logo.

-Kevytuntuvatakki ilman seurapainatuksia.

-Pipo ja panta.

 

Mallikappaleita voit tulla sovittamaan ke 30.8. klo 18 Juhani Haavisto Oyn tiloihin (vihreä rakennus)  Kotolahdentie 5, Mussalo

 

Oleellista:

  1. Kauppa sulkeutuu SU 10.9.2023 klo 23.59
  2. Seuramme koodi on: 00371KYSU

 

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt, jonkun muun seuran osalta.  Muuten jo aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimivat.
2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seurakoodimme on: 00371KYSU
3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
4. Siinä ylhäällä skrollaa alaspäin niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun.
5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.

7. Seuran tuotteet ovat valmiina marraskuun puolivälissä ja toimitettuna seuralle, jossa jako seuralaisille tapahtuu.

 

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa asuvastaava anna.seppa(at)hotmail.fi tai yhteistyökumppanin puolelta  kari.arponen(at)nonamesport.com.

Omien nettiyhteyksien toimivuus kannattaa toki testata ennen viimeistä hetkeä, niin tarvittaessa ehdimme vielä jotain tehdä asialle ennen kaupan sulkeutumista.

Posted in Yleinen.