Seuran 70-vuotis Superviikonloppu 28-29.10.

Lauantaina 28.10. suunnistetaan ja sunnuntaina 29.10. suunnitellaan seuran tulevaisuutta.

La 28.10. klo10 70-rastia suunnistus

Lähde mukaan juhlistamaan 70 vuotiasta seuraamme 70 rastin tapahtumaan Sydänsuolle lauantaina 28.10! Lähtö auki klo 10-11. Kaikki suunnistajat odotetaan maaliin, joten matkasta voi nauttia rauhassa. Tarjolla on kolme rataa. Kuningasmatka 70 rastia, 9,7 km. Tämä rata hyödyntää kaikki maaston osat, käy myös harvemmin käytetyllä alueella. Keskimatka 35 rastia, 5,2 km , jos 9,7 km tuntuu liian pitkältä ja Lyhyt matka 10 rastia, 2,2 km perheen pienimmille yhdessä vanhempien kanssa sekä aloittelijoille.
Rastit ovat kaikilla radoilla tapahtuman luonteesta johtuen varsin lähekkäin ja rastipisteet ovat selkeitä. Rastilippuja ei ole piilotettu, joten myös perus kuntosuunnistaja uskaltaa hyvin lähteä Kuningasmatkalle. Osalla rasteista on Emit leimaus ja osalla rastikoodin mukainen numerolappu. Jos numerolappu on rastilla, ei Emit kapulaa kannata etsiä.
Tapahtuman jälkeen pääset Karhulan ladun majalle saunomaan. Rohkeimmat voivat käydä vilvoittelemassa Kymijoessa. Majalla on grilli kuumana ja seura tarjoaa makkaraa ja muuta pientä evästä. Sauna on lämmin klo 12.00 lähtien.
Kisakeskuksesta viitoitus Karhulan ladun majalle. Autot tienvarsiparkkiin Laajakoskentien varteen. Kisakeskuksen osoite Laajakoskentie 805.
Tapahtuma on ilmainen seuran jäsenille! Muilta vapaaehtoinen karttamaksu 8€.
Tervetuloa!
Lisätietoja voit kysyä pia-maria.ahlfors (ät) kymp.net

Su 29.10. klo15 – Askelmerkit tulevaisuuteen Seminaari

Kymin Suunnistajat on 70-vuotias perinteikäs suunnistuksen erikoisseura. Seuran kehittämiseksi ja elinvoimaisuuden varmistamiseksi käynnistämme strategiatyön. Työ aloitetaan jäsenistölle kohdistetulla anonyymilla seurakyselyllä (erillinen viesti) ja sen tulosten pohjalta pidämme seminaaritilaisuuden, jossa pääsemme yhdessä keskustelemaan millainen seura haluamme olla tulevaisuudessa.

Seminaari järjestetään Jäppilän koululla, Alakyläntie 67, sunnuntaina 29.10. klo15-19.

Ilmoittaudu nimenhuudossa tai suoraan pauli.kainiemi (ät) gmail.com.

Tapahtuman isäntinä Jyrki Metsola ja Pauli Kainiemi

Avauspuhujana Petteri Kilpinen (Entinen: seuran nuori suunnistaja. Nykyinen: monipuolinen yritysjohtaja, hallitusammattilainen, valmentaja, kirjailija ja puhuja)

Tarjolla mielenkiintoista keskustelua 70-v kakkukahvien lomassa.

Tervetuloa keskustelemaan kaikki SM-ikäiset Seuran jäsenet ( 14v-> ).

Kehitysterveisin,

Jyrki Metsola ja Pauli Kainiemi

PS. Jos et saanut linkkiä seurakyselyyn, voit pyytää sitä suoraan Paulilta tai Jyrkiltä.

Posted in Yleinen.