Jäsenrekisteri siirtyy Suomisportiin

Olemme seurassamme siirtymässä uuteen aikakauteen ja siirrämme seuran jäsenrekisterin Suomisportiin, joka on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu! Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa.  Suomisportin kehityksestä vastaa Suomen Olympiakomitea.

Toimenpiteet – käy liittämässä itse itsesi jäseneksi Suomisportissa

Siirtymävaiheessa on hyvä ottaa huomioon, että seuran jäsenten on itse liitettävä itsensä sekä huollettavansa seuran jäseneksi Suomisportissa. Käy klikkaamassa vaikka heti tänään! Tästä linkistä pääset suoraan seuramme jäsensivuille https://www.kyminsuunnistajat.fi/kymin-suunnistajat/jaseneksi-kymin-suunnistajiin/

Liittyminen tehdään vain tämän yhden kerran, tulevina vuosina jäsenmaksulasku tulee näkyviin Sporttitilillesi kunkin vuoden alussa.

Jäsenmaksut maksettavaksi Suomisportissa

Enää emme lähetä laskuja tai vastaanota jäsenmaksuja suoraan pankkitilille, vaan jäsen maksaa jäsenmaksun valitsemallaan maksutavalla Suomisportissa. Jäsenmaksu ei näy välittömästi liittymisesi jälkeen, vaan seuramme pääkäyttäjät käyvät hyväksymässä liittymisen ja sen jälkeen lasku näkyy palvelussa. Seurataan tiliä tosi aktiivisesti tässä siirtymisvaiheessa ja todennäköisesti muutaman päivän sisällä näkyy sekä jäsenyys että jäsenmaksulasku omalla Suomisport-tililläsi.

Jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa. Vuoden 2024 jäsenmaksun eräpäivä on 31.1.2024

Jäsenyydet, maksut, kuitit löytyvät aina jokaisen omalta Sporttitililtä

Jokainen seuran jäsen tai alaikäisen huoltaja, hallinnoi tietojaan itse Suomisportissa oman Sporttitilinsä kautta. Sporttitili luodaan aina ensimmäisellä kerralla Suomisportissa asioidessa.

Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Palveluun ei jäsenellä ole salasanaa, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostitse.  Lataamalla Suomisport sovellus puhelimeesi, tiedot kuten maksut, jäsenyydet, ryhmät, kalenterit ovat näppärästi saatavilla.