Kesätöitä tarjolla Kymin Suunnistajissa!

Kiinnostaako kesätyö nuorten suunnistajien parissa? Kymin Suunnistajat palkkaa, yhteistyössä Osuuspankin kanssa 15-17 -vuotiaan nuoren tulevana kesänä työskentelemään nuorten ryhmän (H/D12-20) ja Lasten Suunnistuskoulun kanssa.

Työ alkaa koulujen kesälomien alkaessa ja kokonaistyöaika on kaksi viikkoa. Työaika kuitenkin jaksottuu ja viikkotuntimäärä vaihtelee viikkokohtaisesti työtehtävien mukaan. Työaikoihin pystyy jonkin verran myös itse vaikuttamaan.

Palkka 500 €.

Työntekijän toimenkuvaan kuuluu

  • Harjoitusten suunnittelu yhdessä valmentajien kanssa annettujen teemojen mukaisesti, rastien vienti ja haku sekä taitoharjoituksissa ohjaajana toimiminen
  • Leirin/leiripäivän suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä valmentajien kanssa
  • Muut erikseen sovittavat tehtävät

Hakijoilta edellytetään

  • Omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen toimintaan
  • Reipasta mieltä
  • Suunnistustaitoa

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV sähköpostitse Jukka Tanille, jukkatani10@gmail.com. Kerro hakemuksessa, miksi sinä olisit hyvä valinta kyseiseen tehtävään. Tiedustelut työhön liittyen myös Jukalta.