Keskustelufoorumi ”hengittää” jälleen!

KyS:n keskustelufoorumi toimii jälleen! Onnekkaasti (vaikka en todellakaan ole mikään Internet-asiantuntija) löysin nettipalvelimelta tiedoston, jota muuttamalla homma alkoi taas pelittää! Joten ei muuta kuin kovaa käyttöä!

KyS:n nuorilla huikea ilta Joutsenossa!

D10-16 -sarjan hopeajoukkueemme:
Venla Kääriä, Pinja Kavakko,
Roberta Björnman, Roosa Metsola

H/D10-16-sarjan hopeajoukkueemme:
Antti Pasi, Akseli Virtanen,
Väinö Kotro, Lauri Lavikainen

Joutsenossa 7.8.2012 suunnistettu Kaakon Alueen Nuorten viesti oli monella tapaa suurta KyS:n juhlaa. Molemmissa sarjoissa saavutettiin hienosti hopeasija, neljä joukkuetta saatiin hyväksytysti maaliin ja useampi ensikertalainen sai mukavan ensituntuman suunnistusviestiin. D10-16 -sarjassa KyS:n nelikko Venla Kääriä, Pinja Kavakko, Roberta Björnman ja Roosa Metsola sijoittuivat toiseksi kilpailun ennakkosuosikin Kouvolan Suunnistajien jälkeen. Ns. sekasarjassa H/D10-16 KyS:n nelikko Antti Pasi, Akseli VIrtanen, Väinö Kotro ja Lauri Lavikainen hävisi sarjan voittaneelle Lappeen Riennolle ainoastaan 56 sekuntia! Näitä sijoituksia täydensivät hienosti sekasarjassa KyS 2:n seitsemäs ja KyS 3:n 11. sija.

Kokeneemmankin kyssiläisen sydän löi ylimääräisen lyönnin, kun H/D-sarjan aloitusosuuden kärjessä tuli yksi viininpunapukuinen poika, heti perässä toinen ja kolmas! Poikatriomme Antti Väyrynen-Antti Pasi-Daniel Koivisto teki selvää jälkeä avausosuudella ja tuli vaihtoon selkeästi ennen muita joukkueita!

Kainuun rastiviikon majoitukset

Kainuun rastiviikon ensimmäiseen ilmoituskynnykseen on aikaa enää noin viikko. Suunnistuksen MM-kilpailun oheen Vuokattiin rakennettu rastiviikko on varmaan mahtava tapahtuma ja kokemus!

KyS on tehnyt jo vuosi sitten 28 paikan varauksen Vuokatinmaan loma-asuntojen mökeistä. Lisäksi monilla kyssiläisillä on tehtynä omia majoitusvarauksia. Aikaisemman tiedotuksen perusteella seuran paikoista on varattu noin 20 eli 8 paikkaa on vielä vapaana. Uudet varaukset Kaisalle (kaisasnell@gmail.com, p. 040-8287 321)

Vuokatinmaa on luvannut hintatiedot vuotta ennen tapahtumaa, mutta pyynnöistä huolimatta niitä ei olla vielä saatu. Hinnoista tiedotetaan heti, kun mahdollista. Ja sitten pyydetään ennakkoilmoittautuneilta vahvistukset varauksensa ylläpitämisestä.

Maakuntaviesti

Kymenlaakson maakuntaviesti juostaan maanantaina 20.8.2012 klo 18 Kouvolan hyppyrimäkien maastossa. Hannu Währn on laittanut kilpailukutsun ja ohjeet ilmoittautumisista keskustelupalstan ajankohtaisiin.

Ilmoittautumiset keskustelupalstalle 16.8.2012 klo 16.00 mennessä

Kisassa on kilpasarja ja puulaakisarja. Osuuksia löytyy niin nuorille kuin vanhoille, naisille kuin miehille. Kaikki porukalla mukaan! KySsä voi rulettaa joukkueitten määrässä!

Löytötavaraa Maijanrannasta:

Kauden avajaisissa miesten saunan kuistille jäänyt puna-mustat nilkkamalliset suunnistuskengät Koko n. 45.. Noudettavissa Väyrysiltä Lankilasta, puh. Tiina 0400 763245.

alt

Esittelyssä Jukolakoululuennoitsija, valmentaja Hannu Vuorinen

alt

Jukolakoulu jatkuu Langinkosken koulullla lauantaina 18.2. klo 14 osaavissa käsissä. Kestävyysharjoittelusta ja Jukolaan valmistautumisesta luennoitsemaan saapuu, laaja-alaisesti koko ikänsä urheilun parissa toiminut, valmentaja Hannu Vuorinen. Nuorempana juoksuratoja erittäin vauhdikkaasti kiertänyt Hannu on myös kokenut Jukola-kävijä, niin huoltajana kuin kilpailijana. Parhaiden päivien juoksuvauhdista kertonee se että ennätystuloksillaan Hannu olisi ollut erittäin korkealla viime kesän kotimaisten kisojen tulosluetteloissa! Viime vuosina olemme saaneet seurata ja nauttia Hannun kepeästä askelluksesta yhteislenkeillä ja erilaisissa suunnistustapahtumissa. Tässä lyhyesti perustiedot Hannusta:

          alt

  • Peruskoulun luokanopettaja Otsolan koulussa.
  • Pirjo-vaimo & kaksi aikuista lasta (Lauri ja Anni).
  • Harrastanut kestävyysjuoksua kilpailumielessä n. 20 vuotta 80 ja 90 -luvuilla.
  • Ennätykset: 3 000 m: 8.24,93, 5 000 m: 14.29,3h, 10 000 m: 30.05,92, Maraton : 2.26.08
  • Kestävyysjuoksun liittovalmentajatutkinto, suunnistuksen Taso2 valmentaja
  • Suunnistuksen pariin omien lasten kautta n. 14 vuotta sitten.
  • Toiminut järjestötehtävissä niin Karhulan Katajaisissa kuin Kymin Suunnistajissakin: jaoston puheenjohtajana, urheilukoulutoiminnassa, ohjaajana, kisajärjestelyissä, johtokunnassa ym.
  • Valmentaa kolmea nuorta kestävyysurheilijaa.
  • Nykyisin harrastaa ”kestävyyskuntoliikuntaa”, juoksua, hiihtoa, suunnistusta jne.

Hyvissä käsissä ollaan siis edelleen, tervetuloa Jukolakoulun toiseen kokoontumiseen.

Tampsan korttelisuunnistuksen jälkipuinnit

Korttelisuunnistukset polkaistiin eilen käyntiin 23:n, hommasta selvästi nauttivan, suunnistajan voimin. Mikäli et eilen paikalle päässyt ja tunnet jääneesi jostain hauskasta paitsi niin ei hätää! Eilinen kartta ja rata on ladattavissa täältä. Rastien merkkinä olleet vihreät nauhatkin säilyvät varmasti vielä jonkin aikaa paikoillaan, joten ei muuta kuin korttelisuunnistamaan. Linkistä latautuu A-rata, mutta lyhyenmmät radat muodostuivat samoista rastipisteistä, B-rata rasteista 1, 2, 3, 7, 8 ja 9, C-rata rasteista 1, 2, 8 ja 9. Omat variaatiotkin ovat toki sallittuja. Valmiiksi tulostettuja karttojakin jäi, sellaisen voit halutessasi noutaa Kopioklubilta, Ruukinkatu 11B, Kotka.

Eri reitinvalintojen pituudet näet täältä ja niihin voit verrata omia ratkaisujasi. Joitakin löytyneitä oikopolkuja tai vaihtoehtoisia reitinvalintoja on merkitty karttaan katkoviivoin.

Kiitokset osanottajille, ensi viikon reippaammaksi lenkiksi on tarjolla tiistain testijuoksu Sutelassa. Kortteleita suunnistetaan seuraavaksi Jukolakoulun yhteydessä la 18.2. Langinkosken koululla.