Rasticupin 1. osakilpailu 28.5.2012, ilmoittaudu!

Kymenlaakson Nuorten Rasticup käynnistyy maanantaina 28.5.2012 Kuusankosken Urheiluseuran järjestämänä Iitissä. Ilmoittautumisaika menee umpeen keskiviikkona 23.5, joten nyt on aika ilmoittautua ensimmäiseen kilpailuun! Koska ainakin KuUS:n kilpailu on lisätty järjestäjien toimesta IRMAan, niin toimitaan KyS:n ilmoittautumisten suhteen (ennakkotiedoista poiketen) seuraavasti:

  • Kaikilla, joilla on IRMA-tunnus (käytännössä lisenssi/Nuori Suunta -kortti), ilmoittautukaa suoraan itse IRMA:n kautta (”Kymenölaakson NRC 1.osakilpailu”). Jos teillä ei ole vielä IRMA:ssa Emit-korttinumeroanne (tai se on vaihtunut), käykää kirjaamassa kortin numero IRMAan, ennen kuin ilmoittaudutte.
  • Ne kyssiläiset, joilla ei ole lisenssiä/Nuori Suunta -korttia (huom! Rasticupin kisoihin voi osallistua ilman niitä), ilmoittautukaa sähköpostitse Jyrki Metsolalle (jyrki.metsola@cads.fi). Ilmoittakaa ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:
    • Suunnistajan nimi
    • Sarja (H8RR, H9RR, H10RR, H12TR, H13, H14, H16, H18, D8RR, D9RR, D10RR, D12TR, D13, D14, D16, D18)
    • Emit-kortin numero (huom! Lapsi voi käyttää rasticupin kisoissa myös esim. vanhempansa korttia). Jos tarvitset lainakortin seuralta, ilmoita se ilmoittautumisesi yhteydessä
    • Ilmoita samalla, mihin kaikkiin Rasticupin kilpailuihin alustavasti olet osallistumassa kauden aikana (”kestoilmoittautuminen”)

Rasticup on erinomainen ja mukava tapa aloittaa kilpailuihin osallistuminen. Kilpailupaikalla on tuttuja KyS:n ohjaajia opastamassa sinua siinä, miten kilpailuissa toimitaan. 12-vuotiaille ja sitä nuoremmille tarjolla on mm. suunnistuskoulun viimeisestä tapahtumasta tutut RR- ja TR-radat! Seura maksaa kaikki osallistumismaksut.

Posted in Kilpailut.