Ilmoittaudu yhteiskuljetukseen Imatralle Alueen Nuorten Rasticupkilpailuun!

Kaakon alueen nuorten mestaruuskilpailu, eli ANRC suunnistetaan tänä vuonna keskiviikkona 13.6.2012 Imatralla SK Vuoksen järjestämänä. Kyseinen kilpailu on samalla Kymenlaakson Rasticupin 2. osakilpailu. Kilpailu järjestetään iltakilpailuna, ensimmäisten lähtöjen tapahtuessa kello 18. Sarjat ovat samat kuin Rasticupissa muutoinkin, eli H/D8RR, H/D9RR, H/D10RR, H/D12TR, H/D13, H/D14, H/D16, H/D18.

Kymin Suunnistajat järjestää kaikille kyssiläisille kisaan osallistuville, heidän perheenjäsenilleen ja kannustusjoukoille yhteisen linja-autokuljetuksen kilpailuun. Lähdemme Kotkan Prismalta arviolta n. kello 14.30 ja takaisin Prismalla olemme arviolta n. kello 23. Kuljetus maksaa ainoastaan 10 euroa/henkilö. Ilmoittaudu mukaan mukavalle ja huolettomalle matkalle 1.6. mennessä Jyrki Metsolalle (0400-427796, jyrki.metsola@cads.fi).

Posted in Kilpailut.