Kuvasuunnistuksen tulokset

Kuvasuunnistuskilpailussa palautettiin 13 ratkaisua. Täysin oikein laadittuja ratoja oli 3 kpl. Kaikissa ratkaisuissa olivat rastit 4, 10, 11 ja maali oikein. Hankalin rasti oli 3. rasti joka oli vain kolmella oikein. Oikeasta maastokohdasta sitä ehdotettiin, mutta kahden pistekumpareen sijasta ehdotettiin useampia kahden käyräkumpareen pareja. Rastit 1, 5, 6, 7 ja 8 olivat myös hankalahkoja, hajontaa niiden osalta tuli melkoisesti.

Kilpailussa palkitaan parhaina Antti Pasi ja Hannu Pönni. (Latojan huomautus: Huhujen mukaan kolmannen oikean ratkaisun toimittanut, seuramme johtotehtävissä toimiva taho, ei halua nimeään julkisuuteen ja jäänee näin myös ilman palkintoa. Puheenjohtajan nuijan otsaankopautusta peläten kunnioitamme hänen tahtoaan. Kaisan lisäys 9.2.:Olimme voittaja-Antin kanssa yhdessä etsimässä rastinpaikkoja metsästä. Olin retkellä peesaajan asemassa – palkinnot eivät kuulu peesaajille!!) . Kaikkien osallistujien kesken arvotut palkinnot saavat Jarno Saarela, Kalle Tarhonen ja Team Virtanen eli Marikki ja Akseli.

Palkinnot toimitetaan voittajille ennen lumien sulamista. Ratamestari kiittää osanottajia aktiivisuudesta ja kiitos myös niille lukuisille suunnistuksen ystäville, jotka tehtävää pohdiskelivat, tiedustelivat, mutta jättivät kuitenkin loistavan suunnitelman radasta palauttamatta!

Alta löytyy kuvasuunnistuksen ratkaisu, josta voivat sekä osaa ottaneet että tehtävää kotijoukoissa miettineet verrata ja tarkistaa osumiaan. Kuvaa klikkaamalla kartta avautuu isompana.

Posted in Yleiset.