Taas suitsutusta KySsille!!

Kymenlaakson Liikunta ry järjesti yhteistyössä Kymenlaakson Liiton kanssa maakunnallisen liikunnan ja urheilun palkitsemistilaisuuden Kotkan Höyrypanimolla perjantaina 8.2.2013. Juhla keräsi yhteen Kymenlaakson liikunta- ja urheiluväen sekä maakunnan keskeiset vaikuttajat. Juhlassa nostettiin esiin sitä osaamista, mitä kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään ja tätä kautta nostettiin maakuntahenkeä. Eniten pyttyjä keräsi odotetusti Jere Forsberg.

Juhlassa palkittiin myös Kotkan vuoden liikuttaja 2012. Palkinnon jakoivat kolme kyssiläistä,: Jyrki Metsola, Mika Kilpinen sekä Kauko Salonen.

Palkitsemisen viralliset perustelut olivat: ”Rannikkorastit ovat saavuttaneet kuntoilijoiden varauksettoman suosion ja saanut mukaan runsaasti uusia suunnistuksen harrastajia. Keräävät vuosittain yli 4 000 suunnistajaa”.

Tämä oli jo toinen palkitseminen samalle Rannikkorastien kolmikolle lyhyen ajan sisällä. Kotkan kaupunki palkitse heidät muutama viikko sitten ”Vuoden 2012 kuntoliikunnan kehittäjänä”.

Hienoa! Onnittelut ja kiitokset Jyrkille, Mikalle ja Kaukolle! Ja tietysti kiitokset myös kaikille niille, jotka ovat olleet mukana pyörittämässä Rannikkorastien toimintaa.

Johtokunta

Posted in Yleiset.