Siimarisarjojen mestaruuskisat Pahalammella 15.8.

Kymin Suunnistajien mestaruudet TR- ja RR-radoilla ratkotaan huomenna 15.8. klo 18.00 alkaen Pyhtään Pahalammen maastoissa. H12TR ja D12TR sarjoissa kisataan tukireitillä, rastireitillä kilpailevat sarjoissa H10RR, D10RR, H9RR, D9RR, H8RR ja D8RR. Lisäksi nuoremille tai muuten suunnistusuransa alussa oleville on tarjolla H/D8PERHE-sarja, jossa kilpailijan mukaan sallitaan huoltaja saattamaan. Emit-leimaus, lainaemittejä tarjolla. Ilmoittautuminen paikan päällä. Uintimahdollisuus ja oman makkaran evääksi ottaneille makkaranpaistomahdollisuus.

Paikoitustilaa on rajoitetusti, paikalle johtavan tien varressa n. 300 m ennen Pahalampea olevilla kalliolla sen sijaan tilaa autoille reilummin. Opastus paikalle Karhuvuoresta Räskintieltä. Karttalinkki

 

Posted in Yleiset.