Aino SM-hopealle Syötteellä!

KyS:n Aino Väyrynen suunnisti upeasti hopeaa D18-sarjassa Syötteellä viikonloppuna suunnistetuissa pitkien matkojen SM-kisoissa! Erittäin vaativalla ja huimat noususummat sisältäneellä radalla Aino jäi mestaruuden voittaneesta Pihkaniskojen Niina Hulkkosesta ainoastaan 1.42. Kisareportterin saamien tietojen mukaan Aino lähti hakemaan uransa ensimmäistä plakettia, joka nyt edelleen jäi saamatta, mutta se ei nyt varmaankaan Ainoa harmita:)

H16-sarjassa Lauri Lavikainen jäi harmittavasti vain 20 sekuntia plakettisijasta sijoittuen kuitenkin hienosti sijalle 11 ja jääden pronssimitalista vain kahden ja puolen minuutin päähän. Laurin kehittyminen on Ainon tapaan ollut hyvää ja määrätietoista, jäämme mielenkiinnolla odottamaan Laurin lopullista läpimurtoa ikäluokkansa terävimpään kärkeen!

D16-sarjassa flunssaa potenut Roosa Metsola ei ollut iskussa ja sijoitus oli 15. H15-sarjassa Antti Väyrynen oli 18.

SM-kisat jatkuvat vajaan kahden viikon päästä Äänekoskella suunnistettavilla keskimatkan kisoilla.