alt

Rannikkorastit-rekrytointi on käynnistynyt, ilmoittaudu!

altRannikkorastit-kausi lähestyy hyvää vauhtia. Kaudelle 2016 on suunniteltu viimevuotiseen tapaan 29 tapahtumaa, joista neljän osalta ratamestaritoiminnot hoitaa EKSu. Laadukkaiden kuntosuunnistusten järjestämiseen tarvitsemme taas tekijöitä, ilmoittaudu siis mukaan. Tapahtumien järjestelyvastuut on pilkottu kolmeen osaan, jokaiseen tapahtumaan tarvitaan siis ratamestari, tuloslaskija sekä tapahtumajärjestäjä. Tällä järjestelyllä kenenkään taakka ei kasva ylivoimaiseksi.

Tapahtumajärjestäjän homma ei vaadi erillistä koulutusta, homman hoitamiseen on olemassa selkeät ohjeet. Vetokoukku autossa on tarpeen Rannikkorastit-kärryn vetämiseksi. Tuloslaskentatehtävään annetaan tarvittaessa koulutus, myös siihen on olemassa hyvät ohjeet. Ratamestaritehtäviin tarvitaan suunnistustaitoinen henkilö, myös tähän tehtävään löytyy hyvät ohjeet. Aloitteleville ratamestareille hyvä keino päästä ratamestaroinnissa alkuun on pyytää kokeneempi ratamestari ”valvojaksi” tai ilmoittautua ratamestarin apulaiseksi johonkin tapahtumaan.

Siispä mukaan vain rohkeasti, ilmoittaudu mielummin hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Opastusta ja koulutusta tehtäviin annetaan tarvittaessa ja kuten sanottua, kaikkiin tehtäviin on olemassa selkeät ohjeet Rannikkorastien sivuilla.

Voit ilmoittautua mukaan kahdella tapaa:
1) Voit syöttää tietosi suoraan haluttuun tapahtumaan Rannikkorastien kalenterisuunnitelmaan, joka löytyy internetistä osoitteesta: https://goo.gl/DMjCtc
Ohje: Syötä tiedot suoraan halutun tapahtuman Ratamestari/Tuloslaskentavastaava/Tapahtumajärjestäjä -kenttään. Muutos tallentuu välittömästi taulukkoon, eli erillistä tallennusta ei ole.
2)Voit ilmoittautua myös sähköpostitse (petersvahn(at)outlook.com)

Tervetuloa mukaan, tutut ja tuntemattomat! Tehdään taas yhdessä hieno Rannikkorastikausi!

Posted in Yleinen.